فنس برقی

فنس برقی + مشخصات

آیا امکان نصب فنس برقی وجود دارد؟

فنس برقی

فنس برقی یکی از محبوب ترین ابزارهای تشخیص نفوذ هستند که در سراسر جهان بخصوص در مناطق صنعتی و مزارع بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. نصب و نگهداری آنها بسیار آسان است و امنیت و ایمنی قوی را در برابر هر نوع نفوذ و تجاوز فراهم می کند. فنس برقی چه استفاده از آنها در زمین های کشاورزی برای محافظت از محصول در برابر حیوانات باشد و چه نصب آن در مناطق با امنیت بالا برای محافظت از ورود افراد غیرمجاز به منطقه، یک انتخاب ایده آل است. تا آنجا که به املاک تجاری مربوط می شود، استفاده از نرده های برقی ایمن و قانونی است. اما هنگامی که نوبت به نصب آنها در مناطق مسکونی یا خصوصی می شود، قوانین خاصی وجود دارد که باید قبل از نصب آن در خانه خود از آنها آگاه شوید.فنس های الکتیریکی مجاز به نصب هستند در صورتی که دارای تاییدیه و ایمن باشند، چندین بند و پیش نیاز وجود دارد که برای نصب آنها باید رعایت شود. دلیل اصلی این قوانین محافظت از عموم مردم و ساکنان آن منطقه از خطرات برق گرفتگی توسط برق است. مناطقی که این حصارها را مجاز می دانند بیشتر برای محافظت از محصولات در زمین های کشاورزی و مزارع برای محافظت از آن در برابر دام هستند و همچنین، شما ملزم به نصب چندین تابلوی راهنما برای هشدار به مردم در مورد وجود حصار برقی هستید. بدون داشتن این علائم، ممکن است مجبور شوید با اقدامات قانونی روبرو شوید.

شرایط و قوانین نصب فنس برقی

حصارهای برقی در مناطق دورافتاده که به این ترتیب نصب می‌شود باید توسط منبع برق و باتری تامین شده با ولتاژ پایین تغذیه شود تا هیچ گونه تهدیدی برای جان حیوانات وحشی یا افرادی که به طور تصادفی با آن در تماس هستند ایجاد نکند. فقط باید قدرت کافی برای ایجاد ضربه های ملایم برای دور نگه داشتن مزاحمان را داشته باشد. اما، همانطور که در بالا ذکر شد، این تمهیدات برای محافظت از محصولات یا باغات در برابر دام ها ایجاد شده است. حتی با این فرصت کمی که دولت داده است، چند محدودیت وجود دارد که مالک باید رعایت کند تا بتواند قانون را رعایت کند. به عنوان مثال، هیچ گونه حصار برقی در مناطق پرجمعیت، نزدیک مدارس یا سایر موسسات مشابه مجاز نیست. با این حال، نصب حصار برقی در صورتی مجاز است که درمناطق خاص کاملاً در ملک شما باشد. قوانین و مقرراتی که باید از آنها پیروی کنید در مورد نصب فنس برقی در اماکن مسکونی قوانین کمتری تعریف شده است. اما قوانین پایه خاصی توسط دولت تعریف شده است که بیان می کند:   هیچ حصار الکتریکی در یک منطقه شلوغ، نزدیک مدرسه یا در نزدیکی فضاهای عمومی نصب نمی شود، حتی زمانی که یک فنس برقی در یک منطقه دورافتاده نصب می شود، باید چندین حصار وجود داشته باشد. نصب علائم هشدار دهنده در اطراف برای آگاه کردن مردم حصارهای برقی برای املاک مسکونی هنوز به اندازه املاک تجاری در هند رایج نیستند

نکات خاصی وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید: سیم‌های متصل کننده حصار برقی نباید از بالای سیم‌های برق یا ارتباطی بالای آن‌ها عبور کنند. توصیه می‌شود اگر می‌خواهید یک حصار برقی در باغ خود نصب کنید و بررسی کنید، یک تست ارزیابی ریسک انجام دهید. اگر امکان جایگزینی وجود دارد  از محصولات باکیفیت استفاده کنید و آنها را توسط یک متخصص نصب کنید تا آنها را بدون خطر بسازد. خطر گرفتار شدن انسان یا حیوان در سیم ها وجود نداشته باشد. الکترود منبع انرژی باید حداقل یک متر زیر زمین قرار گیرد. سیم های متصل شده زیر زمین باید با لوله های عایق پوشانده شوند. منبع انرژي و سیم ارت باید در فاصله ایمن از منبع برق قرار داشته باشند. ایده اصلی در پس تنظیم چنین قوانین، قوانین و مقررات سختگیرانه ای، تضمین ایمنی عموم مردم است. اگرچه نرده های برقی به گونه ای طراحی شده اند که تنها با توجه به قدرت خود ضربه ای قوی وارد می کنند، اما کشنده نیستند. نرده های برق فشار قوی معمولا در مناطق صنعتی یا مناطق با امنیت بالا که احتمال نفوذ بیشتر است استفاده می شود. اما در املاک مسکونی، حتی حصارهای کم ولتاژ می توانند به اندازه کافی ایمن باشند تا مزاحمان را دور نگه دارند.

خرید از ما

برای خرید از ما میتوانید همه روزه با شماره های 02136902720 یا 02136902730 تماس گرفته یا به اینستاگرام ما مراجعه کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عکس توری حصاری
به فنس گستر خوش اومدید

برای مشاوره ی رایگان قبل از خرید با کارشناسان ما تماس بگیرید.